Skip to main content

Privacy verklaring

Vakantiehuis De Bosuil

Privacy Statement

Privacyverklaring persoonsgegevens die worden verwerkt
Vakantiehuis de Bosuil kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Google, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Vakantiehuis de Bosuil verstrekt.

 Vakantiehuis de Bosuil kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw Postcode
  • Uw Woonplaats
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Details over uw reservering
  • Informatie in de vraag die u stelde via het online/contact formulier

 Waarom Vakantiehuis de Bosuil gegevens nodig heeft
Vakantiehuis de Bosuil verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Vakantiehuis de Bosuil uw persoonsgegevens gebruiken voor het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Vakantiehuis de Bosuil gegevens bewaart
Vakantiehuis de Bosuil bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen
Vakantiehuis de Bosuil verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Vakantiehuis de Bosuil worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Vakantiehuis de Bosuil gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. 

 Google Analytics
Vakantiehuis de Bosuil maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website van Vakantiehuis de Bosuil te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Vakantiehuis de Bosuil heeft hier geen invloed op. Vakantiehuis de Bosuil heeft Google geen toestemming gegeven om via Vakantiehuis de Bosuil verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 Gegevens aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vakantiehuis de Bosuil zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen
Vakantiehuis de Bosuil neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Vakantiehuis de Bosuil maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Gegevens worden opgeslagen op een niet-publiek toegankelijke server. 
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Vakantiehuis de Bosuil verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Vakantiehuis de Bosuil op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
www.drenthevakantie.eu is de website van Vakantiehuis de Bosuil.

Vakantiehuis de Bosuil is als volgt te bereiken :
Adres: Boterpol 43, 8438 ST, Wateren
Telefoon: 06 55 72 70 37