Algemene Voorwaarden

De reservering is definitief na ontvangst van de eerste aanbetaling. Elke huurperiode begint op de aankomstdatum om 15.30 uur en eindigt op de vertrekdatum op 10.30 uur.

Bij annulering van uw boeking bent u het totale bedrag verschuldigd. U dient zelf voor een annuleringsverzekering te zorgen. Alleen de huurder mag gebruik maken van de Bosuil. Het is niet toegestaan de Bosuil door te verhuren aan iemand anders.

De Bosuil (het gehuurde) wordt uitsluitend beschikbaar gesteld voor recreatieve doeleinden. Het gehuurde kan in deze hoedanigheid nimmer als permanente verblijfplaats in gebruik worden genomen.

De huurder dient het gehuurde als goed huisvader te gebruiken. Hij verbindt zich het gehuurde aan het einde van de huurovereenkomst in dezelfde staat als waarin het gehuurde zich aan het begin van de huur bevond, achter te laten en de aan hem verstrekte sleutel weer in te leveren.

De huurder zal aan de verhuurder of de omwonenden en in het algemeen aan zijn omgeving geen hinder of overlast bezorgen.

De huurder is aansprakelijk voor eventuele schade en vermissing van de inventaris. Dit geldt tevens voor veroorzaakte schade aan de bungalow.

De woning dient schoon achtergelaten te worden.

De verhuurder is niet aansprakelijk voor enige vorm van letsel of schade opgedaan in of rond het gehuurde.

U dient zelf bedlinnen mee te nemen of een lakenpakket bij ons te huren. De bungalow beschikt over een tweepersoonsbed (Auping, 1.60 x 2.00 m) en twee eenpersoonsbedden. Op alle bedden zijn eenpersoonsmatrassen en eenpersoons dekbedden (0.90 x 2.00 m) aanwezig. Een linnenpakket bestaat uit een onderlaken, dekbedhoes, 2 handdoeken, 2 washandjes, 2 keukendoeken, 2 theedoeken en vaatdoek.

In de Bosuil mag niet gerookt worden. Buiten op het terras is dat geen probleem.

<