Skip to main content

Algemene Voorwaarden

Vakantiehuis De Bosuil

Algemene voorwaarden

De reservering is definitief na ontvangst van de eerste aanbetaling. Elke huurperiode begint op de aankomstdatum om 15.30 uur en eindigt op de vertrekdatum op 10.30 uur.

Annulerings regeling:
Annuleert u eerder dan 12 weken voorafgaande aan uw verblijf, dan brengen wij u  € 45,- administratiekosten in rekening. 
Annuleert u in de periode van 12 tot 6 weken voorafgaande aan uw verblijf, dan bent u 50% van de huur verschuldigd.
Annuleert u binnen 6 weken voor aanvang van uw verblijf dan is in de totale huur verschuldigd.Annuleren dient per mail plaats te vinden. Nadat wij uw annulering hebben ontvangen, sturen wij u per e-mail een annuleringsbevestiging. 
U dient zelf voor een annulerings- en reisverzekering te zorgen.

Alleen de huurder mag gebruik maken van de Bosuil. Het is niet toegestaan de Bosuil door te verhuren aan iemand anders.
De Bosuil (het gehuurde) wordt uitsluitend beschikbaar gesteld voor recreatieve doeleinden. Het gehuurde kan in deze hoedanigheid nimmer als permanente verblijfplaats in gebruik worden genomen.
De verhuurder is niet aansprakelijk voor gevolgen van calamiteiten, extreme weersinvloeden pan- epidemieën of andere vormen van overmacht. In deze gevallen wordt geen compensatie betaald.

De huurder dient het gehuurde als goed huisvader te gebruiken. Hij verbindt zich het gehuurde aan het einde van de huurovereenkomst in dezelfde staat als waarin het gehuurde zich aan het begin van de huur bevond, achter te laten en de aan hem verstrekte sleutel weer in te leveren.
De huurder zal aan de verhuurder of de omwonenden en in het algemeen aan zijn omgeving geen hinder of overlast bezorgen.

De huurder is aansprakelijk voor eventuele schade en vermissing van de inventaris. Dit geldt tevens voor veroorzaakte schade aan de vakantiewoning.

Het opladen van een elektrische auto bij Vakantiehuis De Bosuil kan leiden tot brand en is dan ook niet toegestaan. Als dit wordt ontdekt, zullen extra kosten in rekening worden gebracht en eventuele schade ontstaan door het opladen van een elektrische auto via een stopcontact van de woning komt voor rekening van de huurder. 

De woning dient schoon achtergelaten te worden.

De verhuurder is niet aansprakelijk voor enige vorm van letsel of schade opgedaan in of rond het gehuurde.

U dient zelf bedlinnen mee te nemen of een linnenpakket bij ons te huren. De bungalow beschikt over een tweepersoonsbed (Auping, 1.60 x 2.00 m) en twee eenpersoonsbedden. Op alle bedden zijn eenpersoonsmatrassen en eenpersoons dekbedden (0.90 x 2.00 m) aanwezig. Een linnenpakket bestaat uit een onderlaken, dekbedhoes en kussensloop.

In de Bosuil mag niet gerookt worden. Buiten op het terras is dat geen probleem.

Het gebruik van gas, water elektra is inclusief maar wij verzoeken u hier spaarzaam mee om te gaan. Wij hebben een slimme thermostaat geplaatst. Wanneer u bv een wandeling gaat maken, gaat de temperatuur automatisch naar 15 graden. Bij thuiskomst kunt u de thermostaat weer activeren; door de heteluchtverwarming is het huis heel snel weer op temperatuur.

Bij betaling gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.